Lunch- en dinermogelijkheden

Alles voor feest, partij of bedrijfsevenement Uw feest, partij of bedrijfsevenement is pas compleet met een van onze lunch- en dinermogelijkheden. Bekijk hieronder welk van de verschillende arrangementen het best past bij uw evenement. Private dining In alle rust genieten van een heerlijk diner, aangepast op uw wensen? Dat kan bij Zoet of Zout! Of het nu gaat om een vergadering of een intiem diner met uw familie. De bovenste verdieping van het paviljoen is uitermate geschikt voor een private dining. Onze gastheer/vrouw neemt de hele avond alle zorgen uit handen en de chef is enkel bezig met het bereiden van uw gerechten. De private dining is er vanaf 20 personen vanaf €44,50* per persoon. Een kleiner aantal is altijd bespreekbaar. Walking diner Een walking dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. Het walking diner is er vanaf 30 personen vanaf €35,00* per persoon. Amusebuffet Een buffet met heerlijke amuses in drie verschillende gangen: koude amuses, warme amuses en heerlijke desserts. Het amusebuffet is er vanaf 30 personen vanaf €35,00* per persoon. Barbecuebuffet Als het zonnetje schijnt en de temperatuur stijgt is er natuurlijk niks beter dan lekker barbecueën. De koude en warme gerechten komen van het buffet en de vlees en visgerechten van de barbecue. Het barbecuebuffet is er vanaf 30 personen vanaf €29,50* per persoon. Buffet Zoet of Zout Een overheerlijk buffet met verschillende warme en koude gerechten inclusief een uitgeserveerd dessert. Het buffet Zoet of Zout is er vanaf 30 personen vanaf €32,50* per persoon. Ontbijtbuffet Ontbijten met o.a. vers afgebakken broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, fruit en ei. Het ontbijtbuffet is vanaf 30 personen mogelijk in ons restaurant en vanaf 50 personen ook mogelijk in ons paviljoen, vanaf €17,50* per persoon. Brunch Brunch met warme en koude gerechten. De koude gerechten worden op een schaal geserveerd op tafel. De warme gerechten worden later aan de koude gerechten toegevoegd. De brunch is vanaf 15 personen mogelijk in ons restaurant en vanaf 50 personen ook mogelijk in ons paviljoen, vanaf €25,00* per persoon. Lunch Ook hebben wij diverse lunchmogelijkheden. Dit variëert van een lunch met kleine sandwiches tot een driegangenlunch. De luncharrangementen zijn beschikbaar vanaf 10 personen in ons restaurant en vanaf 50 personen ook mogelijk in ons paviljoen, vanaf €10,00* per persoon. *Genoemde bedragen zijn exclusief dranken. Nieuwsgierig naar onze arrangementen? Bekijk hier de foto’s.

LocatieDaar waar zoet- en zoutwater samenkomen

Contact Formulier

Contactformulier

Lianne denkt graag met u mee en maakt voor u een persoonlijk voorstel. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar sales@zoetofzout.nl

Informatie

De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Adres

Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam

Wij zijn bereikbaar vanuit:

Stellendam 3 min.
Ouddorp 8 min.
Renesse 20 min.
Hellevoetsluis 15 min.
Spijkenisse 25 min.
Rockanje 12 min.

Hier zitten wij