Bruiloften

Een onvergetelijke ervaring Wij vinden het een eer om te mogen bijdragen aan een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Een bruiloftsreceptie en/of feest moet goed verzorgd zijn en bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Geniet zonder zorgen van de jullie mooiste dag. Hieronder vindt u de diverse arrangementen en mogelijkheden om jullie dag onvergetelijk te maken! De huwelijksceremonie Elkaar hét jawoord kunnen zeggen op een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht is wat wij jullie kunnen bieden. Bij mooi weer kan de huwelijksvoltrekking buiten plaatsvinden onder ons prachtige prieel. Wanneer het weer het niet toelaat vindt het binnen plaats, wat door de immens grote ramen op zijn minst net zo bijzonder is. Huwelijksceremonie arrangement vanaf €750,00. Proost! Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om te feliciteren, wij hebben hiervoor speciaal voor u een receptie arrangement ontwikkeld. Dit complete arrangement voorziet uw gasten in hapjes en drankjes en u heeft er geen omkijken meer naar. Receptie arrangement (2 uur) vanaf €18,50 per persoon*. *Het receptie arrangement is een onderdeel van de dag en kan niet op zichzelf staand worden gereserveerd. Bon appétit! Op culinair gebied geeft Zoet of Zout u een ruime keuze. Wij bieden u graag het diner wat bij u beide perfect past, of het nu om een buffet, een gangen diner of een BBQ gaat, niets is ons te gek. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden. Koud en warm buffet inclusief uitgeserveerd dessert vanaf €32,50 per persoon. Barbecuebuffet inclusief uitgeserveerd dessert vanaf €33,50 per persoon. Driegangenmenu Zoet of Zout vanaf €35,00 per persoon. Heeft u andere wensen? Geef het gerust aan. We kunnen alles speciaal voor u op maat maken. De feestavond Na het diner is het tijd voor het feest! De zaal is geschikt voor ongeveer 200 personen, waarbij we voor 60 zitplekken kunnen zorgen. Ook hiervoor hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld. Mocht uw gezelschap groter zijn kunnen wij verschillende formaten tenten tot maximaal 10 bij 25 meter aan het pand bevestigen. Uw gasten worden ontvangen met een glaasje cava of een kopje koffie met een petitfour en worden voorzien van smakelijke hapjes. Feestarrangement (4 uur) vanaf €35,00 per persoon. Licht- en geluidsinstallatie met DJ (4 uur) vanaf €750,00 Licht- en geluidsinstallatie zonder DJ (4 uur) vanaf €350,00 Maar natuurlijk zijn er ook meer mogelijkheden om uw bruiloft inhoud te geven, bij ons is bijna alles mogelijk. Lianne denkt hierover graag met u mee en maakt een persoonlijk voorstel. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u Lianne een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LocatieDaar waar zoet- en zoutwater samenkomen

Contact Formulier

Contactformulier

Lianne denkt graag met u mee en maakt voor u een persoonlijk voorstel. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar sales@zoetofzout.nl

Informatie

De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Adres

Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam

Wij zijn bereikbaar vanuit:

Stellendam 3 min.
Ouddorp 8 min.
Renesse 20 min.
Hellevoetsluis 15 min.
Spijkenisse 25 min.
Rockanje 12 min.

Hier zitten wij