Bedrijfsevenementen

Ontdek de mogelijkheden Bedrijfsborrel Wij bieden u een compleet borrelarrangement inclusief een glaasje cava of een kopje koffie met een gebakje en voorzien uw gasten van smakelijke hapjes. Borrelarrangement (2 uur) vanaf €22,50 per persoon. Buffet en diner We hebben verschillende mogelijkheden voor een passend buffet of diner voor uw evenement. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden. Bedrijfsfeest Ook als u op zoek bent naar een locatie voor uw bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. De zaal is geschikt voor ongeveer 200 personen, waarbij we voor 60 zitplekken kunnen zorgen. Ook hiervoor hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld. Mocht uw gezelschap groter zijn kunnen wij verschillende formaten tenten tot maximaal 10 bij 25 meter aan het pand bevestigen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden. Nieuwsgierig naar onze locatie? Bekijk hier de foto’s.

LocatieDaar waar zoet- en zoutwater samenkomen

Contact Formulier

Contactformulier

Lianne denkt graag met u mee en maakt voor u een persoonlijk voorstel. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar sales@zoetofzout.nl

Informatie

De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Adres

Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam

Wij zijn bereikbaar vanuit:

Stellendam 3 min.
Ouddorp 8 min.
Renesse 20 min.
Hellevoetsluis 15 min.
Spijkenisse 25 min.
Rockanje 12 min.

Hier zitten wij